Gun jezelf tijd en aandacht!

Wil jij meer rust en vrijheid in hoofd en lijf?

Wil je af van het rennen en vliegen, maar meer tijd en aandacht voor jezelf?
Effect: meer innerlijke rusten ruimte!

Wil je af van een hoofd vol gedachten, en volop vertrouwen hebben in jezelf?
Effect: je krijgt een betere focus, je gaat groeien en bloeien!

Wil je af van je angsten uit het verleden, onzekerheden voor de toekomst maar volop leven in het heden?
Effect: een vrij en blij leven en volop geniet van de unieke momenten in iedere dag!

Investeer vanaf Nu in jezelf!

Inspiratie en tips voor meer me-time

* indicates required

Ik help jou jouw eigen talenten weer te (her)ontdekken en vooral weer te geloven in je eigen kracht.

Als Trainer en als Coach begeleid ik jou vanuit het positieve en vanuit het principe dat alles wat je aandacht geeft groeit.

Tijd en aandacht is de eerste stap om rust te vinden in jezelf en om, zowel van binnen als van buiten, sterker te worden. Door meer bewust te worden van jezelf, je lichaam, je gedachten, je angsten en je gewoontes kan je dit gaan veranderen.  Je gaat van rennen naar langzamer lopen. Oftewel je gaat van onbewust leven veel bewuster leven. Door de verbinding met jezelf te herstellen weet je straks ook veel beter wat jij wil gaan doen, waar jouw passie ligt en waar jij blij van wordt.

Aandacht voor jezelf in combinatie met creativiteit is naar mijn mening en persoonlijke levenservaring het recept voor een gezond rijk leven. Een betere relatie met jezelf werkt door in jezelf, jouw omgeving, je relatie, je studie en je werk. Het leven wordt er elke dag mooier door.

Een leven waar je met plezier keuzes durft te maken en volop kan genieten van jouw momenten door te zijn wie je bent!

Zijn wie je bent is het mooiste cadeau aan jezelf!

Waarom is dit mijn missie?

Lees hier mijn persoonlijk verhaal.

Werkwijze

Ieder mens is anders en elke situatie is anders.  Ik werk intuïtief en met een open en warm hart. Ik richt mij op jouw behoefte. Ik help je jouw belemmerde gedachten te veranderen naar  helpende gedachten.  Van self-saboteurs naar self-ambasadeurs!

Ook help ik jou met om gedurende de hechtiek van dag ook momenten van rust en ruimte te vinden zodat je de avond nog energie over hebt voor leuke dingen.

Vertrouwen vind ik erg belangrijk en daarom is mijn kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend. Als we tijdens het gesprek besluiten te gaan samenwerken ga je heel individueel een traject volgen van 6 maanden bij mij thuis. Ja, je leest het goed, bij mij thuis. Eén hele dag in de maand ben ik er voor jou. Ik zie er nu al naar uit om jou te mogen ontmoeten in mijn huis. Je bent van harte welkom. Jij en ik, wij gaan samen aan de slag met jouw doel als einddoel.

Ik geloof dat op deze manier coaching, door intensieve samenwerking en met regelmatig overleg, veel effectiever is dan één uur consult per keer. Tussendoor ontvang je één keer per week mijn mail. We hebben om de week skype contact van max 30 min.

Mijn expertise heb ik opgebouwd door jarenlange praktijkervaring met klanten door de jaren heen vanaf 2000. Daarnaast ook door elk jaar opleidingen te volgen zoals o.a. mindfulness, yin yoga, bewegingsleer, voedingsleer, chakra, psychologie en creative coaching.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Mail mij en ik neem de tijd om jouw vragen te beantwoorden.

Inspiratie en tips voor meer me-time

* indicates required