Ik ben geboren in Arnhem, trotse  moeder van vier kinderen en oma van een kleinzoon en een kleindochter.

Creeëren, ontwerpen, gedichten maken, verhalen schrijven, werken met verschillende materialen en kleurvariaties, het hoort bij mij. Mijn hoofd heeft zoveel  ideeën dat ik dit nu vorm wil geven in mijn bedrijf  “Macrameer”.

Mijn thema’s in mijn werken hebben net als de rode draad door mijn leven heen, bewust leven. Verbinding maken. Leven in het NU. Nu genieten. Bewust tijd en aandacht geven aan jezelf. De verbinding zoeken met je innerlijke zijn.

Mijn werken zijn herkenbaar door mijn patronen.

Ze hebben een bepaalde regelmaat, structuur en herhaling.

De stroming staat voor gevoel en emotie en steeds weer in beweging zijn, in ontwikkeling zijn.

Mijn voorkeur gaat uit naar aardetinten en het spirituele kleurenpalet.

Verbinden maken met jezelf met de ander. Met het verleden en het heden. Verbinding zoeken met je innerlijke zelf is een continue proces.

En waar ik echt blij van wordt is mijn passie: “Upcycling”.

Upcycling is voor mij

iets wat eens van waarde was en dit heeft verloren door de tijd heen, weer teruggeven aan deze nieuwe tijd, door te combineren met andere materialen ontstaat er een nieuw waardevol object/sieraad met een geheel eigen verhaal.

Bewust omgaan met de materialen die we hebben. En deze materialen verwerken tot unieke ontwerpen.

Nu, juli 2018 gaan we verhuizen naar Drenthe. Tijd voor een nieuwe fase. Creatief bezig zijn geeft mij altijd een positieve boost! Ook in de mindere dagen helpt creatief bezig zijn mij door de dag heen. Dit wil ik jou ook laten ervaren.

Ik geniet van elke nieuwe dag
Elke dag mag ik doen wat ik het allerliefste doe, creëren wat in mij opkomt en dit delen met jou. 

Ik loop elke dag met heel veel plezier naar mijn studio ruimte. Het bied mij de mogelijkheid om heel veel van mijn persoonlijkheid, mijn talenten, mijn interesses te bundelen en dit te verwerken in mijn nieuwe ontwerpen.

Ik word ontzettend blij als ik iets creeër, vanuit het onverwachte, iets unieks ontwerpen. Zoekend naar restmateriaal en dan deze zo verbinden tot er één mooi geheel ontstaat. Hier wordt ik super blij van.

Wat je over mij nog mag weten
Voor een kop soep mag je mij zelfs ‘s nachts wakker maken. 

Ik ga regelmatig met mijn man naar filmhuisfilms en theater. De laatste tijd zijn we verslaafd geraakt aan bordspellen. 

Ik kan ook heerlijk genieten van een cappuccino op een terrasje. Uit eten is voor mij “echt uit eten” als het ook mooi wordt opgediend. 

Ik wandel graag met mijn border collie Vera, en geniet enorm van onze aanhankelijk kat Oscar.

Heb je een vraag?

Benieuwd wat ik voor je kan doen?

Vul mijn contactformulier in met je naam, email en je vraag. Voor snelle reactie ook je telefoonnummer bij de vraag.

Ik neem dan spoedig telefonisch contact met je op.

Tot gauw!

Inspiratie en tips voor meer me-time

* indicates required