Ik ben geboren in Arnhem en als kind was ik altijd bezig met tekenen, verven en dingen maken. Als puber ging ik taarten bakken. En toen ik zelf kinderen kreeg heb ik heel veel kleding voor mijn kinderen gemaakt van kinderjas tot een net kostuumpak voor mijn man. Het zelf ontwerpen daar geniet ik enorm van.

Ik volg met regelmaat creatieve workshops en cursussen. Zo heb ik met veel plezier Holistische tekendocent opleiding gevolgd. Hierdoor heb ik nog meer basis gekregen voor creatieve workshops te geven. Daarnaast zit lesgeven in mijn bloed. Lesgegeven bij particulier onderwijs aan volwassen, vmbo school, workshops op basisscholen. Kortom aan jong en oud heb ik lesgegeven. Heerlijk vind ik het om een ander te kunnen enthousiasmeren en te zien groeien.

Vanaf 2007 heb ik een eigen bedrijf gehad. Bonfita, Leefstijlcentrum te Lelystad. Door verhuizing en ziekte heb ik dit beëindigd in 2016.
Nog steeds heb ik last van de bijwerkingen van de medicatie maar ik probeer hier mijn weg in te vinden.  Het helpt mij enorm als ik workshops kan geven en creatief bezig kan zijn, hier krijg ik een positieve boost van!

Ik geniet van elke nieuwe dag
Elke dag mag ik doen wat ik het allerliefste doe, creëren wat in mij opkomt en dit delen met jou. Elke nieuwe dag is een dag vol uitdagingen en verrassingen.

Wat je over mij nog mag weten
Voor een kop soep mag je mij altijd wakker maken. Ik ga regelmatig met mijn man naar filmhuisfilms en theater. De laatste tijd zijn we verslaafd geraakt aan spelletjes. Ze worden steeds moeilijker, we blijven ons hierin uitdagen. Als ik alleen thuis ben geniet ik enorm van de stilte. Als we naar een stad gaan wil ik altijd wel een hobby winkel in. Ik word blij als ik stiften, kleurpotloden, verf, bolletjes wol kan kopen.  Ik wandel graag met mijn honden, ik maak macramé sieraden maar kan ook enorm genieten van een mooi boek op de bank en naar het staren naar vuur in mijn houtkachel.

Heb je een vraag, vul dan mijn contactformulier in via onderstaande knop. Ik neem dan heel snel contact met je op. Ik kijk uit naar je reactie!


[pirate_forms]