Ik ben een blije moeder van 4 kinderen en trotse oma van 2 kleinkinderen. Ik ben begonnen met werken in de gezondheidszorg en het onderwijs. Later heb ik mijn eigen leefstijlcentrum opgericht. Hierbij was het belangrijkste tijd en aandacht voor jezelf. Meer innerlijke rust en zelfvertrouwen.
Ik gaf  yin yoga & pilates lessen aan volwassen. Daarnaast gaf ik ook ouder en kind yoga en mindfulness voor kinderen en volwassen. Als coach begeleidde ik vele vrouwen naar meer innerlijke rust, positieve energie en meer zelfvertrouwen. Dit heb ik altijd met heel veel plezier gedaan.
Door de jaren heen heb ik ontdekt dat er meerdere manieren zijn om te ontspannen

 

De rode draad in mijn leven is altijd op zoek zijn naar een balans van:

Van inspanning naar ontspanning.

Van onbewust naar bewust leven.

Van angst naar vrijheid.

Van verleden naar heden.

 
Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. Ik start met chaos in mijn hoofd, chaos op tafel en gaandeweg wordt het stil in mij. Creatief bezig zijn geeft mij innerlijke rust en positieve energie!

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe makkelijk het is om door te blijven rennen en hoe moeilijk het is om om even tijd voor jezelf te plannen.

Het is nooit te laat om te veranderen. In het jaar 1999-2000 werd ik ziek en gaf mijn lijf aan dat het tijd was om te gaan luisteren naar mezelf. Ik had ook geen keus. Ik kon namelijk niet meer bewegen, kwam in de rolstoel terecht. Ik kon hoogstens een paar minuten per keer op zijn. Het bed stond in de woonkamer. Een hele heftige situatie voor mij maar ook voor mijn man en kinderen. Ik had geen keus dus ik werd gedwongen tijd te nemen voor mijzelf. Te luisteren naar mijzelf. Elk uur van de dag, ging ik bewust mijn ademhaling volgen. En dan observeren hoe mijn lichaam reageerde op alles. Zo heb ik mij enige jaren intensief bezig gehouden met Mindfulness, Aandachtstraining oftewel luisteren naar jezelf, zonder dat ik het bestaan ervan wist. Hierdoor kwam ik in mijn kracht te staan; hierdoor werd ik een ander persoon; hierdoor kwam er creativiteit los; hierdoor groeide ik en hierdoor ontstond mijn bedrijf aan huis. Na een jaar groeide ik uit tot een leefstijlcentrum Bonfita, lichaam en geest in Balans. Tijdens deze jaren heb ik heel veel leden, cursisten en clienten mogen begeleiden naar meer innerlijke rust, positieve energie en meer zelfvertrouwen.

De afgelopen tijd is één grote leerschool geweest. Dit wil ik nu graag gaan delen met jou zodat jij volop geniet van elke nieuwe dag!

Ik ben de coach die jou kan helpen naar meer tijd en aandacht voor jezelf. Hierdoor krijg je meer innerlijke rust,  meer positieve energie en meer zelfvertrouwen!

Vul mijn contactformulier in via onderstaande button. Ik kijk uit naar je reactie!

Ik help jou graag

* indicates required